Yapay Zeka ve Veri Bilimi Topluluğu

Vizyonumuz:

Topluluğumuzun vizyonu, yapay zeka ve veri biliminin, dünyamızı daha iyi bir yer haline getirmek için kullanıldığı bir geleceği yaratmaktır. Yapay zeka ve veri bilimi, yeni fikirler ve teknolojik çözümler geliştirmek için bir platform sunmaktır. Hızla gelişen bu alanda, öğrencilerimizi ve topluluk üyelerimizi vereceğimiz eğitimlerle beraber canlı tutmaktır. Ulusal ve uluslararası arenalarda çeşitli projelerle okulumuzu en iyi şekilde temsil etmektir. Aynı zamanda çeşitli dallara ayrılmış bu teknolojilere yönelik çeşitli eğitmenler ve temsilcilerle öğrencilerimizi ve üyelerimizi buluşturmaktır. Aynı zamanda topluluğumuzla birlikte ülkemizde bu alanla ilgili olan tüm topluluklara ulaşıp ortak projeler yürütmektir. Tüm bunların yanında öğrencilerimizi ve topluluk üyelerimizi sektörle yakından buluşturmak istiyoruz.

Misyonumuz:

Temel misyonumuz, yapay zeka ve veri bilimi alanlarına ilgi duyan öğrencilerimiz ve üyelerimizle birlikte üniversitemiz içerisinde network oluşturarak birlikte ileriye doğru gitmektir. Yapay zeka ve veri biliminde topluluğumuza ilgi duyan herkesi bilinçlendirme ve gerçekleşecek ortak projelerle yeteneklerini ortaya çıkartmaktır. Misyonumuz, çalıştığımız bu alanlarda çeşitli seminerler ve eğitimler vererek etik toplumsal sorumları beraberinde getiren bu alanda kullanılan teknolojilerin güvenli ve etik bir şekilde kullanılmasını teşvik etmek ve toplumsal faydaya odaklanmaktır.

Instagram:ai.tedu