Öğretmenler Günü Programı

Tarih:  Date

Değerli TEDÜ Ailesi;

Öğretmenler Günü kapsamında TEDÜ Eğitim Fakültesi ve EduAction Öğrenci Topluluğu olarak düzenlediğimiz Öğretmenler Günü Programımıza hepiniz davetlisiniz!

Her gün için ayrı kayıt linklerimiz bulunmaktadır. Her gün için ayrı kayıt yaptırmanız gerekmektedir.

23 Kasım Pazartesi günü saat 10.30'da Anıtkabir ziyareti gerçekleştirilecektir.

24 Kasım Salı günü saat 20.00’da Dr. Öğr. Üyesi Çağla Öneren Şendil moderatörlüğünde Prof. Dr. Ayşe Yüksel ile “Atatürk’ün İzinde Hem Görevli Hem Gönüllü: Kendi Yaşam Örneğim” başlıklı çevrimiçi semineri gerçekleştireceğiz.

25 Kasım Çarşamba günü saat 20.00’da Ar. Gör. Ayşegül Aracı İyiaydın moderatörlüğünde Gözde Özer, İmraniye Demir Karakoç, Nagehan Öztürk, Özden Özlem Karagöl ile ‘‘Zor Zamanlarda Öğretmen Olmak’’ başlıklı çevrimiçi panelde bir araya geleceğiz.

Etkinlik hakkında;

* Etkinlik Zoom Webinar üzerinden gerçekleşecektir.

* Etkinliğe katılım ücretsiz olup, katılım kontenjanla sınırlıdır.

* Katılımcılara davet linki etkinlik öncesinde mail üzerinden iletilecektir.

*Etkinlik dili Türkçe'dir.

24 Kasım Etkinliği Kayıt Linki:

25 Kasım Etkinliği Kayıt Linki:

Intagram: tedu_eduaction

İletişim: eduaction@tedu.edu.tr