23 Nisan Şenliği

Sayın Ziyaretçilerimiz,

Üniversitemizin gerçekleştirdiği etkinlik hakkında sizleri bilgilendirmekten memnuniyet duyuyoruz.

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün dünya çocuklarına armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı, üniversitemizde üçüncü kez coşkuyla kutladık ve başarıyla tamamladık. Bu özel günü, 23 Nisan Salı günü, üniversitemizde ağırladığımız 4-10 yaş aralığındaki 120 çocukla birlikte kutladık ve onlara unutulmaz bir deneyim yaşattık.

Art is Our Playground Sergi Gezisi

Kültür Sanat Topluluğu olarak sergi ve müze gezilerimize devam ediyoruz! 27 Mart Çarşamba günü Siyah Beyaz Ankara’da düzenlenen “Art is Our Playground” sergisini gezdik. Sergiyi çok beğendik ve sergi hakkında bilgilendik. Diğer gezilerimize herkesi bekleriz.

Tetris Etkinliği

30 Mart Cumartesi günü K184'te yaptığımız etkinliğe katıldığınız için teşekkür ederiz. Bu etkinliğimizde Tetris filmini izleyip, Tetris'in Japon konsollarına etkisini tartışıp Tetris turnuvamızı yaptık. Bu 4 saat süren etkinliğe katılan herkese teşekkür ederiz. Gelecek etkinliklerde görüşmek üzere.

"Nagasaki'nin Çanları" Kitap Etkinliği

Kültür Sanat Topluluğu olarak her ay düzenlediğimiz kitap etkinliğimizde bu ay Uzak Doğu Kültür Topluluğu ile birlikte “Nagasaki’nin Çanları” kitabı hakkında konuştuk. Çok keyifli bir etkinlik gerçekleştirdik, diğer kitap sohbetlerimize hepinizi bekliyoruz.

Tasma Atölyesi

Üniversitemizin Hayvan Dostları Topluluğu olarak bu ay sizler için heyecan verici bir etkinlik düzenledik. Tasma atölyesi adını verdiğimiz bu etkinlikle evcil hayvanlarımızın güvenliğini önemseyerek onlar için sürdürülebilir tasmalar oluşturduk. Sonraki etkinliklerimizde görüşmek üzere hayvan dostu kalın!

TEDÜ Yapay Zeka ve Veri Bilimi Topluluğu Çevrimiçi Seminer : Melis Tekin Akçin ile Veri Analizine Yolculuk

TED Üniversitesi Yapay Zeka ve Veri Bilimi Topluluğu, 15 Mart Cuma günü gerçekleştirdikleri TEDU 400 Semineri'ne Hacettepe Üniversitesi Matematik Bölümü mezunu ve Cambridge Üniversitesi'nde Veri Analisti olarak görev yapan Melis Tekin Akçin’i konuk etti. İngilizce olarak düzenlenen çevrimiçi seminer, katılımcılara uluslararası iş deneyimleri, veri analistinin günümüz sektöründeki rolü ve matematikten veri bilimine geçiş gibi konularda değerli bilgiler sundu. Akçin, aynı zamanda kariyer yolculuğunda yardımcı olabilecek dijital araçlardan da bahsetti.

Rektör Öğrenci Buluşmaları

Rektörümüz İhsan Sabuncuoğlu ile 20 Mart'ta gerçekleştirilen toplantıya katılan herkese teşekkür ederiz.
Uluslararası öğrencileri ilgilendiren önemli konuların dinlendiği ve bu sorunlara çözüm önerilerinin sunulduğu oturum oldukça bilgilendirici geçti. Uluslararası Öğrenci Topluluğu olarak tüm katılımcılara teşekkür ederiz.

Cumhurbaşkanlığı Dijital Dönüşüm Ofisi'ne Teknik Gezi

TEDÜ Yapay Zeka ve Veri Bilimi Topluluğu, Cumhurbaşkanlığı Dijital Dönüşüm Ofisi'ni Ziyaret Etti

K-POP Atölyesi

20 Mart Çarşamba günü, Oya Kekeç hocamızın rehberliğinde düzenlediğimiz Kpop workshopu, katılımcılara büyüleyici bir deneyim sundu. Hep beraber Easy şarkısıyla eğlencenin tadını çıkardık. .Katılımcılar, hem Kpop'un eşsiz enerjisini yaşadılar hem de yeni yeteneklerini keşfetme fırsatı buldular. Workshop, Kpop kültürüne ve sanatına ilgi duyan herkes için ilham verici bir deneyimdi.

Ankara Palas Gezisi

TED Üniversitesi Atatürkçü Düşünce Topluluğu olarak, şehir gezilerimiz kapsamında Ankara Palas'a ziyaret gerçekleştirdik. Tüm katılımcılarımıza teşekkür ederiz.

Abone ol