International Association for the Exchange of Students for Technical Experience (IAESTE)

IAESTE (the International Association for the Exchange of Students for Technical Experience), 1948 yılında Londra’da bulunan Imperial College’da 10 ülkenin girişimleriyle kurulmuştur. Kar amacı gütmeyen bağımsız ve tarafsız bir öğrenci değişim organizasyonu olan IAESTE, yaklaşık 80 ülkede faaliyetlerini sürdürmekte ve her yıl 4000’in üzerinde stajyer öğrencinin değişimini sağlamaktadır. IAESTE A.s.b.l.; akademi, endüstri ve üniversite öğrencilerinin ortak çıkarlarını temsil eden ulusal komitelerin birleşiminden oluşan bir konfederasyon yapısına sahiptir. IAESTE LC TEDU olarak biz de öğrencilerimizin bu stajyer değişim programına katılmasını sağlamaktayız.

İletişim: iaeste@tedu.edu.tr

Instagram: iaeste.tedu