International Association of Civil Engineering Students (IACES)

IACES TEDU Lc, inşaat mühendisliği öğrencilerinin ve bu alan ile ilgilenen bütün öğrencilerin bir araya getirilmesini, bu amaç ile oluşturulmuş etkinliklerden haberdar etmeyi, uluslararası düzeyde etkinlikler gerçekleştirmeyi ve bu etkinlikler ile sektörün yakından tanınmasını amaçlamaktadır.Ayrıca Iaces Tedu Lc üyeleri, ekip çalışmasına uygun, iletişim kabiliyetleri güçlü, mühendislik öğretilerini geliştirirken, kültürel ve sosyal bilgi birikimlerini de attıran mühendisler olmaktadırlar.

IACES TEDU Lc, sektörün önde gelen firmaları ile temas halinde olmayı, uluslararası düzeyde etkinlikler yaparak ya da yurtiçinde ve yurtdışında yapılacak etkinliklere katılım gerçekleştirerek inşaat mühendislerini bir araya getirip, sosyalleşme, bilgi ve kültür paylaşımını arttırarak, yurtiçi ve yurtdışındaki meslektaşlarıyla iletişimlerini güçlendirmeyi ve öğrencilik yıllarında mesleği yakından tanıyıp doğru planlamalar yapmayı hedeflemektedir.

İletişim: iaces@tedu.edu.tr

Instagram: iaces.tedu