Institute of Electrical and Electronics Engineers (IEEE)

IEEE(Institute of Electrical and Electronics Engineers), 160 ülkede, 400,000’den fazla üyesi ile dünyanın en büyük kar amacı gütmeyen profesyonel teknik organizasyonlarından biridir. IEEE sadece elektrik, elektronik mühendislerine yönelik olmaktan çıkarak bilişim, otomasyon, robotik gibi pek çok mühendislik ve bilim alanında teori ve uygulamalarının gelişimi için çalışmalar yapmanın yanı sıra, bu amaca hizmet etmek isteyen herkes için dünya çapında çeşitli eğitimler ve etkinlikler organize etmektedir.

Bu büyük organizasyonun bir parçası olan IEEE TEDU olarak bizler, Computer Society, Robotics and Automation Society ve Women in Engineering gibi alt birimlerimiz ile beraber çalışarak mühendislik ve pozitif bilim alanlarına ilgi duyan herkese birlikte öğrenme ve çalışmalar yapma fırsatı sunmayı hedefliyoruz. Bu süreçte yapacağımız eğitimler ve teknik gezilerle beraber öğrenirken, atölyeler, projeler ve yarışmalarla hem tecrübe kazanmayı hem de bilimin ve teknolojinin gelişmesine katkıda bulunmayı amaçlıyoruz.

İletişim: ieee@tedu.edu.tr

Instagram: ieee.tedu