TEDÜ Yapay Zeka ve Veri Bilimi Topluluğu'ndan Python Eğitimi

TEDÜ Yapay Zeka ve Veri Bilimi Topluluğu olarak, 27 Şubat ile 7 Mart tarihleri arasında gerçekleştireceğimiz Python eğitim serimizin ilk eğitimini başarıyla tamamlamanın gururunu yaşıyoruz. Salı günü gerçekleştirdiğimiz python eğitimizde, katılımcılarımıza Python programlama dilinin temelleri hakkında kapsamlı bir eğitim sunduk. Eğitimimizin ilk gününde, Python'un temel yapıtaşları, veri tipleri, kontrol yapıları ve fonksiyonlar gibi konuları ele aldık. Katılımcılarımız, bu eğitimle birlikte programlama yolculuklarına sağlam bir başlangıç yaptılar. İlerleyen günlerde ise, düzenleyeceğimiz eğitimlerde daha ileri konulara değinerek katılımcılarımızın Python becerilerini genişleteceğiz. Toplamda 50'den fazla katılımcıyla gerçekleşen bu eğitim serisi, sadece mühendislik fakültesi öğrencilerini değil, üniversitenin çeşitli fakültelerinden öğrencileri bir araya getirdi. Bu çeşitlilik, etkinliğimizin kapsayıcılığını ve ulaştığı geniş kitleyi göstermesi açısından büyük önem taşıyor. Eğitimimizin sonunda, katılımcılarımızdan aldığımız olumlu geri dönüşler, bu tür eğitimlerin önemini ve etkisini bir kez daha ortaya koydu. Yapay zeka ve veri bilimi alanında kendilerini geliştirmek isteyen herkese kapımızın açık olduğunu belirtmek isteriz.