TEDÜ Yapay Zeka ve Veri Bilimi Topluluğu Çevrimiçi Seminer : Melis Tekin Akçin ile Veri Analizine Yolculuk

TED Üniversitesi Yapay Zeka ve Veri Bilimi Topluluğu, 15 Mart Cuma günü gerçekleştirdikleri TEDU 400 Semineri'ne Hacettepe Üniversitesi Matematik Bölümü mezunu ve Cambridge Üniversitesi'nde Veri Analisti olarak görev yapan Melis Tekin Akçin’i konuk etti. İngilizce olarak düzenlenen çevrimiçi seminer, katılımcılara uluslararası iş deneyimleri, veri analistinin günümüz sektöründeki rolü ve matematikten veri bilimine geçiş gibi konularda değerli bilgiler sundu. Akçin, aynı zamanda kariyer yolculuğunda yardımcı olabilecek dijital araçlardan da bahsetti. Etkinlik, katılımcılara ilham veren ve bilgilendirici bir deneyim yaşattı.