Fotoğrafçılık Topluluğu: Doğa Gezileri ve Fotoğraf Atölyeleri

TEDÜ Fotoğrafçılık Topluluğu, geçmiş dönemlerde düzenledikleri çeşitli gezilerle öğrencilerimize keyifli zaman geçirip fotoğraf becerilerini geliştirmeyi hedeflemiştir. Yeni dönemin ilk etkinliği olan Sapanca, Maşukiye, Ormanya Gezisi, 10 Aralık 2023 tarihinde gerçekleşmiş olup, 12 ay boyunca her mevsimi ayrı bir keyifle yaşatan bu gezileriyle değerli öğrencilerimize eşsiz bir deneyim vaat etmiştir. Hava koşullarının sunduğu farklı atmosferlerle kışın kar manzaralarını, ilkbaharda ise rengarenk doğa dokularını keşfettikleri bu gezide, birbirinden etkileyici anılar bir araya geldi. Ancak bu gezinin sadece bir örneği; geçmişte gerçekleştirilen birçok etkinlikle fotoğraf tutkunlarına unutulmaz anlar yaşatıldı. Bu gibi gezilerle fotoğraf severlerin bu alanındaki bilgi ve deneyimlerini geliştirme fırsatı yaratmayı hedefleyen Fotoğrafçılık Topluluğu daha birçok farklı etkinliklerde fotoğraf severlerle buluşmaya devam etmektedir.