Dans ve Müzikal Topluluğu: Sanat Dolu Etkinlikler!

Okulumuz Dans ve Müzikal Topluluğun geçmiş dönemde yapmış olduğu çeşitli ve çok keyifli etkinliklerimizden ilki olan, 5 Ekim 2023 Perşembe günü, 13.00-14.00 arasında, dans atölyesiyle başlayan serüvenleri, 6 Ekim 2023 Cuma günü oryantasyonda makyaj yarışması ve Just Dance oyunu ile devam etti. 27 Ekim 2023'te, sinema topluluğuyla birlikte gerçekleştirilen müzikal filmi izleme gecesinde bir araya gelindi. 23 Kasım 2023 tarihinde, okulumuz mezunlardan Pelin Gülten'in katılımıyla gerçekleştirilen oryantal atölyesiyle dansın büyülü dünyasına adım atıldı. SanaTEDÜ etkinliğinde düzenlenen dans workshop'u ve 20 Aralık 2023'teki hip-hop atölyesi de unutulmaz anılar bıraktı. 3 Ocak 2024'te gerçekleştirilen müzikal konserle ise sanatseverler buluştu. Gelecekte düzenlenecek olan etkinlikler in yalnızca başlangıcı olan bu etkinliklerle öğrencilerimizin keyifli anlara imza attı.