23 Nisan Şenliği

Tarih:  Date -

Sayın Ziyaretçilerimiz,

Üniversitemizin gerçekleştirdiği etkinlik hakkında sizleri bilgilendirmekten memnuniyet duyuyoruz.

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün dünya çocuklarına armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı, üniversitemizde üçüncü kez coşkuyla kutladık ve başarıyla tamamladık. Bu özel günü, 23 Nisan Salı günü, üniversitemizde ağırladığımız 4-10 yaş aralığındaki 120 çocukla birlikte kutladık ve onlara unutulmaz bir deneyim yaşattık.

Etkinliğimize, Haymana'ya bağlı köy okullarından ve Sığınmacı ve Göçmenlerle Dayanışma Derneği'nden birçok minik misafir katıldı ve bu değerli katılımcılarımızla birlikte bayram coşkusunu paylaştık.

Bu özel günde, 18 farklı öğrenci topluluğuyla bir araya gelerek çeşitli atölyeler düzenledik. Sanat, müzik, oyun ve eğlence dolu etkinliklerle çocuklarımıza unutulmaz bir gün yaşattık ve onların yaratıcılığını destekledik.

Sponsorlarımızın değerli katkılarıyla, etkinliğimize ulaşım sağlanması konusunda önemli bir destek aldık. 6 köy okulundan gelen çocuklarımızın etkinliğimize katılmasını sağlayan ve ulaşım sponsorluğunu üstlenen BusKirala.com şirketine derin teşekkürlerimizi sunarız. Sizlerin desteği olmadan bu unutulmaz günü gerçekleştirmek mümkün olmazdı.

Tüm çocuklarımızın unutamayacakları bir gün olduğuna inanıyor ve bu özel etkinliğin herkes için unutulmaz anlarla dolu olduğunu düşünüyoruz. Gelecek yıllarda da aynı coşku ve heyecanla bu geleneği sürdürmeyi dört gözle bekliyoruz.