10 Kasım Anma Etkinliği

Tarih:  Date -

10 Kasım 2023’te önderimiz, Mustafa Kemal Atatürk’ün aramızdan ayrılmasını TED Üniversitesi ailesi olarak hep birlikte andık.

10 Kasım Atatürk’ü anma etkinliğimiz, sabah saat 08.50’de sayın Rektörümüz, öğretim üyelerimiz, idari personelimiz ve öğrencilerimiz tören alanında toplanması ile başladı. Saat 09.04’te Atatürk Büstüne çelenk bırakıldı. Siren sesi ile, saygı duruşu ve ardından istiklal marşımız okundu. Anma töreninin takiben öğretim üyelerimiz ve öğrencilerimiz Atatürk Büstüne karanfil bıraktılar. Ardından Çim Amfi’de Sayın Rektörümüz, öğretim üyelerimiz, idari personelimiz ve öğrencilerimize türk kahvesi ikramı yapıldı. TEDU Filarmoni Orkestrası ve Korosu’nun unutulmaz müzik dinletisi ardından saat 10.30’da Prof. Dr. Temuçin Faik Ertan’ın ‘’Cumhuriyetin 100. Yılında Kurucu Lider Atatürk’’ konulu konuşması gerçekleşti.

Sevgi, saygı ve özlemle.