İnsan ve Toplum Çalışmaları Topluluğu

İnsan ve toplum çalışmaları topluluğu olarak, dünyada ve ülkemizde gün geçtikçe gelişen psikoloji biliminin tanınması ve bilgilendirilmesini amaçlayan, psikoloji alanına ilgi duyan herkesi bu konuda bilgilendirmek ve onlara bu alanı tanıtmak, TED Üniversitesi öğrencileri arasındaki iletişimi arttırmak ve bilgi alışverişine ortam sağlamak, eğitici seminerler ve panellerle psikoloji biliminin tanınmasına katkıda bulunmak isteyen bir öğrenci topluluğuyuz.

Günümüzde bir çok insanın psikoloji bilimine olan farkındalığı ve ilgisi arttı. Bu doğrultuda sadece psikoloji bölümü öğrencilerinin değil, aynı zamanda diğer bölümlerdeki öğrencilerin de psikoloji bilimi hakkında bilgi sahibi olmalarını sağlamak bizim başlıca hedefimizdir. Ne kadar insan, o kadar psikoloji !

İletişim: itct@tedu.edu.tr

Sosyal Medya: