İhtiyaç Haritası Topluluğu'ndan "Hayal Ağacı"

TEDÜ İHTİYAÇ HARİTASI TOPLULUĞUMUZUN ÖNCÜLÜĞÜNDE, 179 MİNİĞİN HAYALLERİNİN KAHRAMANI OLDUK!

Hayal Ağacı!

179 Miniğin 179 Kahramanı!

TED Üniversitesi İhtiyaç Haritası Topluluğu organizasyonu ile, Ardahan - Hanak Çiçeklidağ İlkokulu ve Ortaokulu'nun her bir öğrencisi, yeni yıl hayallerini yazıp TED Üniversitesi öğrencileri, akademisyenleri ve çalışanları için gönderdi. Onlar da mutlulukla Çiçeklidağ İlkokulu ve Ortaokulu'nun 179 öğrencisinin 179'unun da yeni yıl hayallerinin kahramanı oldu!

TED Üniversitesi İhtiyaç Haritası Topluluğu, sosyal farkındalığı ve sorumluluğu yüksek öğrencileri, akademisyenleri ve çalışanları olan böylesine güzel bir kurumun parçası olmaktan gurur duyuyor, kahramanı oldukları her bir hayal için minnet ve teşekkürlerini sunuyor!

Hatırlatma: Çekilen hayalleri 26.12.2017 Çarşamba gününe kadar hayallerin arkasında bulunan kod ile birlikte Öğrenci Konseyi odasına bırakmayı unutmayın!